Lid worden

LID WORDEN

Leeftijdsreeks

Geboortejaar

Lidgeld

U6 

2017

160€

U7-8

2016-2015

200€

U9-10-11-12

2014-2013-2012-2011

225€

U14-16-19

2010-2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003

250€

Trim dames/heren

voor 2003

175€
 

Lid worden van Hockey Club Sint-Truiden alias 'Yellow Eagles' is heel eenvoudig en kun je doen door onderstaand formulier online in te vullen.

 

Iedereen  vanaf 5 jaar (geboortejaar 2017) kan lid worden. Hockey is een sport voor meisjes en jongens én voor dames en heren.

 

Je bent van harte welkom op een van de traingsdagen.Je kunt ook altijd contact opnemen via info@yelloweagles.be   of  Facebook.

 

Lijkt hockey je wel wat, maar heb je er eigenlijk geen idee van wat er allemaal bij komt kijken kom dan gerust eens langs!

 

Een mooi overzicht per trainingsdag  vind je onder sportief > traingen.

 


 

 

Wil je lid worden? Vul dan het inschrijvingsformulier in.

 

Na  inschrijving ontvang je een mail met betaalgegevens.

 


 • In het lidgeld zijn volgende zaken inbegrepen:


-  aansluiting bij de Vlaamse Hockey Liga

-  verzekering tijdens training en/of wedstrijd

-  alle kosten gekoppeld aan de competitie

-  alle werkingskosten van HCST


 • Maken niet deel van deze lidgelden:  competitie clubkledij ( truitje, broek, rokje, kousen) en jeugdkampen.
 • Clubkledij kan je bekomen via KPrint, onze kledijwinkel. Clubkledij is niet verplicht aan te kopen, tenzij je competitie speelt, dan dient elke ploeg uniform gekleed te zijn. 


 • WIl je niet hockeyen maar toch je sympathie betuigen voor HCST én lid worden, dat kan aan €50 per jaar.

Gezinskortingen


Indien meerdere personen uit één gezin of familie lid zijn, gelden volgende gezinskortingen:


 • korting op de totaal factuur bij 2 aangesloten leden: €20 per jaar
 • korting op de totaal factuur bij 3 aangesloten leden: €45 per jaar
 • korting op de totaal factuur bij 4 aangesloten leden: €75 per jaar
 • korting op de totaal factuur bij 5 aangesloten leden: €110 per jaar

Hockeyseizoen


 • Hockeyseizoen loopt van  september tot eind mei


 • Geen trainingen tijdens de lagere schoolvakanties tenzij anders meegedeeld


 • Trainingen gaan onder (bijna) alle weersomstandigheden door behalve bij onweer, vriesweer en hevige sneeuwval.. Hou onze Facebookpagina in het oog voor het laatste nieuws hierover!


BEGINNER ?


Twijfel je en wil je eerst een paar keer proberen: géén probleem: Iedereen is welkom vanaf het geboortejaar 2017. Je mag sowieso 3 keer gratis meetrainen.


Als je dan verder wilt hockeyen, moet je je inschrijven om lid te worden.


Om te starten volstaan sportieve kledij en schoenen. De club leent graag een hockeystick uit tijdens de proefsessies. Nadien geven we graag advies over de aankoop van een eigen hockeystick.


De meest belangrijke startaankopen zijn een paar goede scheenbeenbeschermers, best speciaal voor hockey met specifieke bescheming voor de enkels. 

Ook een hockeybitje is aangewezen, zeker voor competitiespelers maar ook op training is het belangrijk om de tanden de beschermen.

Hockey is géén contactsport en zeer fair maar de bal kan al eens hard aankomen.


Kom zeker eens langs op ons veld, speel eens mee of kom gewoon eens kijken. Onze ervaren trainers leiden u graag in in de wondere wereld van de hockeysport!

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR DE OUDERS


Hockey is een teamsport, waarin samenspelen, teamspirit en sportiviteit bovenaan staan. Op HCST proberen we, samen met de  vrijwilligers veel gezellige activiteiten voor u en uw kinderen te organiseren, waarbij iedereen elkaar beter kan leren kennen.


 

Dit houdt voor u in dat als u besluit om uw kind in te schrijven bij HCST, tevens uw hele familie welkom is.

Indien uw kind meespeelt in een ploeg, dan wordt er van u verwacht dat u per toerbeurt rijdt bij uitwedstrijden. Er zijn ook een aantal taken te verdelen binnen elke competitieploeg: een teamcoach, teammanager, ouders die een wedstrijd fluiten of  hulp bij een andere activiteit van de club.


Een investering in uw vrije tijd en die van uw kinderen, maar ook een leuke manier om een nieuw sociaal netwerk aan te boren. 

 


BELANGRIJKE INFORMATIE BIJ HET INSCHRIJVEN

 

Door het indienen van het  inschrijvingsformulier is uw inschrijving definitief. Aan de hand van uw inschrijving wordt uw gezinsfactuur opgemaakt en electronisch naar u verstuurd.

 

De vermelde gegevens worden gebruikt om u in te schrijven in het HCST ledenbestand en bij de Vlaamse Hockey Liga (VHL).

 

Indien de vervaldatum van uw gezinsfactuur niet wordt gerespecteerd zullen wij een rappél op maken. Daarna wordt uw inschrijving geannuleerd.

 

Een inschrijvingsformulier van een minderjarige waar geen email-adres en GSM-nummer van de ouder/begeleider bij staan, wordt niet aanvaard.

 

Met uw inschrijving bent u akkoord met onze Disclaimer: u geeft ons toestemming om foto's, videos en berichtgeveing, genomen of gemaakt tijdens trainingen, wedstrijden of andere HCST activiteiten, te mogen publiceren op de Website, Facebook en andere media.

OPZEGGEN LIDMAATSCHAP


 • Opzeggen kan voor hockey alleen schriftelijk vóór 30 juni via het ledensecretariaat (secretariaat@yelloweagles.be) voor het seizoen dat in augustus van dat jaar begint.