BESTUURSLEDEN


Er zijn een hoop mensen werkzaam om HCST een leuke en gezonde club te laten zijn. Die mensen verzetten bergen werk die je vaak niet onmiddellijk ziet: denk maar eens aan de administratie, de afspraken met leveranciers van hockey materiaal en de afstemming met de lokale overheden voor het gebruik van het kunstgrasveld en de accomodatie. Al deze mensen dragen HCST een warm hart toe. Je mag ze ook altijd aanspreken als je vragen hebt over de club of hulp zoekt.

Onze club heeft ook een API:

De Aanspreekpersoon Integriteit is het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor wie een vraag, opmerking, klacht of andere boodschap heeft in verband

met grensoverschrijdend gedrag, zoals pesten of discriminatie, en lichamelijke en seksuele integriteit. De API luistert naar je vraag of verhaal, behandelt je melding in alle vertrouwen en verwijst door wanneer nodig of verleent advies bij de mogelijke vervolgstappen.

ERWIN VANROYE - VOORZITTER

  • Bestuurslid

LUC SCHEPENS - SECRETARIS


  • Bestuurslid
  • secre

 
NELE VERHEYDEN - Aanspreekpunt integriteit
STEVEN LIBAERS - VICE-VOORZITTER

  • Bestuurslid  


MICHEL MOIES - EVENTMANAGER


  • Lid AV
LIESBETH HEKKERT


  • Lid AV


HAN KERKHOFS - SPORTIEF COƖRDINATOR


GREET DUCHATEAU - Penningmeester


  • Bestuurslid
  • pm@yelloweagles.be
Thierry Vaes - Logistiek verantwoordelijke

Bestuurslid

logistiek@yelloweagles.be

Wil je ook een handje helpen?

Vul dit formulier even in met vermelding dat je graag je steentje wilt bijdragen. 


 
 
 
 

HCST YELLOW EAGLES


Hockey Club Sint-Truiden werd opgericht in 2014 en is een club in volle ontwikkeling. In 2016 ontstond het idee om de roepnaam 'Yellow Eagles' te introduceren met een knipoog naar onze knalgele outfit, de tweekoppige arend in het stadslogo en de 'kanaries' als bekendste club van de stad en omstreken.


Onze club is aangesloten bij de Koninklijke Belgische Hockeybond  en telt 240 leden. We hebben jeugdploegen gaande van  U7 tot  U19. Daarnaast telt de club ook een trimhockey ploeg voor volwassenen.


HCST is een echte familieclub waar iedereen zich thuis kan voelen en een leuke sportbeleving centraal staat.

CONTACT


Email: hockey@yelloweagles.be


Website: www.yelloweagles.befacebook

All rights reserved HCST